Restaurant de cuina cassolana a Llançà

Si busques un lloc on menjar la millor cuina tradicional catalana visita el Restaurant Miralles, un restaurant de cuina catalana i brasa al bell mig d’una pineda a peu de carretera. T’oferim una proposta única i tradicional al bell mig d’una bonica pineda. Gaudeix d´un ambient acollidor i elegant, menú diari de migdia, menú de grups i bons vins.

El secret de la cuina del Restaurant Miralles a Llança, és que tot és natural i amb productes de proximitat. La nostra cuina és tradicional, amb receptes de tota la vida on l’essència són els ingredients i el temps de cocció.

La cuina tradicional catalana forma part del grup de cuines que formen la mundialment reconeguda dieta mediterrània. Per als nostres plats de la cuina tradicional catalana utilitzem productes de temporada.

Troba el millor del menjar tradicional a Llança

Com a bona cuina mediterrània, la cuina tradicional catalana té a la base l’oli d’oliva i fa un bon ús d’herbes aromàtiques i llegums i hortalisses fresques. A Llança, recordant la tradició pesquera, de la ciutat, la gastronomia està molt marcada pels plats a base de peix, marisc i arrossos.

Bacallà amb samfaina

Aquesta recepta de peix és un plat molt popular dins de la gastronomia catalana. Tot i que la samfaina, el seu acompanyament, més que un plat en si, es tracta d’una guarnició amb què es poden servir carns, llegums o peixos.

Vine a tastar els nostres plats

Si vols degustar la cuina catalana a Llançà, un sabor i una textura increïbles visita el nostre restaurant. El nostre restaurant és a 10 minuts amb cotxe del centre urbà de Llança.

Benvinguts i que vagi de gust !!!