Descobreix els sabors locals al tast de vins i formatges del Restaurant Miralles

Tast de formatges +vins de la Do Empordà

Si ets un apassionat del vi i el formatge, no et perdis el tast que tindrà lloc el proper dissabte 6 de Maig al Restaurant Miralles de Llança. Aquest esdeveniment, organitzat pel restaurant en col·laboració amb Sergi Barrabés de la Formatgeria de Llançà, us brindarà l’oportunitat de tastar alguns dels millors vins i formatges de la regió.

Durant el tast de vins, podràs degustar una selecció de vins Do Empordà, i descobrir-ne les característiques úniques. Els experts enòlegs estaran disponibles per respondre qualsevol pregunta que tingueu sobre els vins i els seus processos d’elaboració.

▪️Mides de tast: 1 ampolla per entre 7 – 12 copes. Per quedar bé: 7 – 9.

👌 _Proposta de vins_ :

* *Cartesius Rosat* (Arché Pagès de Capmany)

* *GINETA Blanc* (Vins de Taller, Siurana d’Empordà)

* *JOC TERRISSA blanc* (Jordi Oliver Conti, Capmany)

* *ELS AVIS* (Vinya del Mosso, Paratge de Pujolar sota Roca Miralles, terme de Llançà)

 

D’altra banda, al tast de formatges podreu tastar una gran varietat de formatges i aprendre sobre la seva història i procés d’elaboració, si voleu consultar al Sergi i a la resta de companys que formen la Formatgeria de Llançà. Tots hi seran per compartir els seus coneixements i gaudir plegats d’una bona vetllada.

L’esdeveniment, preneu nota, i no falteu, tindrà lloc, com una de les nostres propostes enogastronomiques més detacades d’ aquesta primavera. Ideal pels amants del formatge i del vi. Al Restaurant Miralles, volem sempre oferir-us un espai acollidor, entenent la gastronomia com l’aventura de convertir el restaurant en un espai ideal per tu, que barregi el gaudir de la vida, la bona gastronomia, l’ art, la música, la cultura… On podreu gaudir dels vostres apats al bell mig d’un bonic i elegant pinar i tot plegat aprop del centre del Llançà.

A més, podràs gaudir el proper dissabte a la nit, durant el Tast de Vins i Formatges del concert líric de Marta Rodeja. Una vetllada especial, que volem passar amb tu.

Si ets un amant del vi i el formatge, no et perdis aquesta oportunitat única de descobrir els sabors locals al tast de vins i formatges del Restaurant Miralles. Esperem veure’t allà!