La millor música en viu al Miralles

Restaurant amb música en viu a Llançà

Busqueu una experiència diferent? Vols sorprendre algú amb una vetllada especial? El restaurant Miralles és un restaurant amb més de trenta anys d’experiència, ideal per a famílies i grups, situat enmig d’ una gran pineda, que refresca, ideal per passar-hi les nits d’ estiu més caloroses. Tant si sou nous o vells coneguts sereu ben rebuts. Endinseu-vos en una altra experiència cultural i musical combinada amb un deliciós sopar. El restaurant és el lloc ideal per a les vetllades de gala, conferències i festes familiars.

Acabeu la nit amb un bell i inoblidable moment conduint el seu còmode cotxe on el nostre conductor us portarà al seu allotjament.

Aquest estiu, us volem refrescar amb la millor música en directe. El dia 23 de Juliol a les 22h tindrem l’ actuació del grup The Strawberry friends amb nosaltres, i pels amants de la música electrónica, el 30 de Juliol a partir de les 23h de la nit tindrem a DJ Ryna per amenitzar la nit.

THE STRAWBERRY FRIENDS

Strawberry Friends neix de l’admiració dels seus dos components, Tomàs González i Balta Navarro, pel mític grup The Beatles. Intentant ser fidels a les composicions del quartet de Liverpool, Balta i Tomàs són guitarres i veus acompanyats per backingtracks que semblen trets de la mateixa banda anglesa. Una bona ocasió de reviure alguns dels temes fonamentals de la música popular moderna de la mà d’un duo banyolí apassionat pels Beatles. En aquest concert podrem sentir des dels grans èxits del  mític grup  de Liverpool fins a temes menys coneguts, en unes versions tan acurades, que tancant els ulls, podem imaginar …

Sopar amb música en viu a Llançà

Sopar amb música en viu a Llançà

DJ RYNA

Selecció eclèctica de peces que naveguen pels estils que marca el lloc i la gent, el moment i la vibra. Dj Ryna (aká Irene Caamaño) viu de la música en totes les seves vessants. El seu eix professional és la comunicació i la producció cultural, i recentment s’ha introduït en el món de la mescla i la pista de ball amb aquest nou perfil de deejay sense estil assignat. Electrònica, folk, reggae, rock, techno. Experimentació. La sessió beu de l’ocasió.

Sopar amb música en viu a Llançà

Sopar amb música en viu a Llançà

Sopar amb música en viu a Llançà

Vine al Restaurant Miralles a gaudir de bon àpat, bon vi i bona música en directe. Des del primer moment que entri per la porta, ens encarregarem d’oferir-vos un servei de qualitat i proximitat. Depenent del pla que cerquis, tenim diferents opcions per sopar o compartir mentre t’amenitzen amb música en directe. La nostra carta ofereix especialitats  amb un toc mediterrani on trobareu pasta del dia, exquisits arrossos, carns a mitja cocció, peixos frescos i molt més.

Reserveu la vostra taula al nostre lloc web