On menjar carn a la brasa a Llançà

On menjar carn a la brasa a Llançà

La cuina catalana és una cruïlla de les diferents cultures que envolten la conca mediterrània. Això és degut a l’herència històrica de Catalunya, que té una posició geogràfica avantatjosa a la mar Mediterrània, cosa que en el passat li va permetre comerciar amb pobles com els romans, els fenicis i els grecs. Per això encara avui es pot apreciar la influència de la gastronomia francesa, italiana, grega, provençal, àrab i jueva.

No podem negar que a L’Empordà i per extensió a tota Catalunya, som amants de la carn a la brasa i de l’alioli. Si alguna cosa fa únic un lloc, són les tradicions, els costums, la gastronomia, i els sabors de la seva terra. Ens agrada la carn i no ho neguem! Amb l’excel-lent matèria prima, que és la carn gironina, com no gaudir d’una bona botifarra a la brasa, o d’uns embotits de pagès. Tot plegat, produeixen al nostre paladar una harmonia gastronòmica inigualable… i fins i tot crea una certa addicció.

Un plat que probablement conserva l’essència alimentària més bàsica i natural de tota la humanitat

És important tenir en compte que l’ésser humà ha consumit carn des de temps prehistòrics. La caça i la recol·lecció d’aliments van ser la principal forma de supervivència de les primeres societats humanes, i la carn era una part fonamental de la seva dieta. Amb el pas del temps, l’ésser humà va aprendre a domesticar animals i criar-los per consumir-los.

A l’edat Mitjana, la carn era un aliment molt apreciat i es va convertir en un símbol de riquesa i estatus. A Catalunya, la carn es cuinava tradicionalment a grans rostidors a l’aire lliure, on les persones es reunien per gaudir d’un bon àpat i socialitzar.

Si busqueu degustar carn la brasa a l’Empordà, a la bonica Costa Brava, el nostre restaurant, és el lloc perfecte per gaudir de la deliciosa cuina catalana de l’Empordà. Amb una ubicació privilegiada en una de les regions més belles de Catalunya, el restaurant ofereix als visitants una experiència gastronòmica única.

Avui dia, com comentavem, la carn a la brasa continua sent una part fonamental de la gastronomia catalana, des de filet de vedella, botifarra, costelles de Xai, xurrasc, entrecot, fins a pollastre, al Restaurant Miralles, disposem de les millors carns, per a mengar carn a la brasa a Llançà. Només utilitzem els ingredients més frescos i de temporada que donen a la nostra carn a la brasa un sabor deliciós. I no t’oblidis de les guarnicions, tots els nostres plats a la brasa venen acompanyats d’una guarnició de patates fregides naturals i verdures fetes a la mateixa brasa.

Tots els nostres plats es preparen amb l’habilitat i l’experiència de la nostre xef, Carme, perquè puguis gaudir de cada mos. Així que assegura’t de venir amb gana! Aquestes són algunes de les millors carns a la brasa del Restaurant Miralles

Xurrasco. Un dels millors talls de carn que pots trobar al nostre restaurant, sempre acompanyat de patates fregides o al caliu. Una delícia, gurmet!

Peus de porc gratinats amb allioli

Secret ibèric.

Magret d’ànec. A Catalunya potser és un plat menys comú, malgrat que a poc a poc s’està guanyant un lloc a la nostra cuina.

Filet de vedella. El filet de vedella és un dels talls més saborosos d’aquesta carn i resulta ideal per a qualsevol amant de la carn.