Propostes musicals al Restaurant Miralles

Sopar-concert al Restaurant Miralles

Aquest dissabte 15/04 a les 22.30, comptarem amb Covertons. Projecte musical a duo format per guitarra – Josep M. Soler – i veu – Cristina Comaposada Versions de jazz, soul. pop  i country…
Sopars a partir de les 20h i concert a les 22.30h. Reserves al 972 194 405! Tornen les nits de gastronomia i música en viu al Restaurant Miralles.

Amb una trajectòria de més de cinc anys, ha tocat en espais de renom com el Castell de Peralada, la Fortalesa de Sant Julià de Ramis, el restaurant “Els Tinars” o el PGA de Caldes de Malavella.

MIRI’S WAY

Tambè us recordem que el 29/04 a les 22.30, comptarem amb l’actuació de Miris Way. El projecte Miri’s Way neix des de la superació personal d’una dona valenta, Míriam Hernández.
Inicia la seva carrera musical el 2009 formant part d’orquestres i grups i de manera autodidacta ha sabut trobar el so personal ple de matisos. Amb un repertori que inclou clàssics de tota la vida com “Stand by me” i temes d’actualitat com el “Despechá” de Rosalía. Un show molt dinàmic per a tots els públics.

Els músics de la banda, professionals de primer nivell a destacar en Jaume Saltor, membre de La Porta dels somnis.

Com a curiositat el passat 21 d’octubre va sortir el seu primer disc “Cambiar”, gravat a MusicLan (Girona).