Restaurant familiar per menjar amb nens a la Costa Brava

Restaurant familiar a Llançà

Si esteu buscant un restaurant familiar a la Costa Brava,  per passar el dia, mentre els més petits de la cassa, gaudeixen d’un entorn ampli, reserveu aquest estiu la vostra estada. Disposem d’ un parc infantil pensat per als més petits de la casa, a l’aire lliure, no dubteu que al Restaurant Miralles som la vostra millor  opció. La privilegiada situació del restaurant Miralles, al bell mig de la natura, permet gaudir d’un bon entorn tranquil. Volem ser el teu restaurant per què vinguis en família, quan visitis Llançà, oferim una proposta única i tradicional al bell mig d’una bonica pineda. Disposem d’ una àmplia carta amb productes frescos i de primera qualitat. Menú diari, i menú de caps de setmana i festius. A més, disposem d’una zona “chill out” al voltant de la piscina que et permet de relaxar-te abans o després dels àpats mentre prens una copa.

Esteu buscant restaurants a la Costa Brava i a Llançà, per a celebrar algun esdeveniment familiar, el bateig o la comunió? El Restaurant Miralles és el restaurant ideal per a celebrar el bateig o la comunió de la teva filla o fill. Ho preparem tot perquè nens, amics i familiars gaudeixin d’un dia tan especial.

Restaurant familiar a Llançà.

Restaurant familiar a Llançà.

Cuina catalana i de mercat a Llançà

Tot el menjar és casolà i som especialistes en arrossos, carn a la brasa, peix fresc i cuina mediterrània. Disposem de menjadors privats que es poden reservar amb antelació per a grups de gent. L’arròs a la cassola és el típic plat de dijous a tota Catalunya, i un plat essencial pels casaments i festes majors dels pobles, que es celebraven antigament, però al Restaurant Miralles hem optat per oferir-lo cada dia que estem oberts.

Som un restaurant familiar a Llançà, i acollidor en el qual dispensem un tracte familiar als clients. La nostra cuina és molt variada i al Miralles, podreu gaudir tan adults com nens, d’una cuina de qualitat i de productes de km 0.

Restaurant familiar a Llançà.

Restaurant familiar a Llançà.

Restaurant familiar a Llançà

Si desitges reservar o contactar amb nosaltres per fer-nos qualsevol consulta, pots fer-ho trucant al Telf: 972194405. Estem ubicats a l’N260, al kilòmetre 21 de la carretera que va cap a Llançà. Ara a l’estiu, des de Juny, som oberts tots els dies de la setmana.