Vine a la Festa Major d’ estiu de Llançà

Llançà, a punt per a la seva Festa d’Estiu

La nostra vila de Llançà celebrará les seves festes major del 18 al 21 d’ Agost. Com cada any, amb l’ arribada de l’ estiu i aprofitant el bon temps, es realitzaran diferents activitats per a totes les edats i gustos, organitzades pel consistori i diferents entitats municipals.

Tres dies de festa major d’estiu amb concerts i espectacles

La música i els espectacles a l’ aire lliure vertebraran la festa, Aquest any tindrem un menú ben ple de música, tradició i de sardanes amb el Concurs de Colles sardanistes. Però també tindrem música, ball i festa grossa!
La festa d’estiu començará el dijous al vespre, dia 18, a través d’un concert de Fredrik Strand al pàrquing Rafael Estela (19.30h), una actuació gratuïta organitzada per l’Àrea d’Activitats Públiques. Poc després, a les 20h, es realitzarà la inauguració de l’exposició ‘L’endemà de la retirada: Portbou, 1939’, d’Antoni Campañà, una activitat que es farà al Museu de l’Aquarel·la i que es podrà visitar del 16 al 31 d’agost. Ja a la nit (22h), la plaça Major acollirà una ballada de sardanes amb la Cobla Principal d’Olot.

El dissabte, per la seva banda, tindrà propostes des del matí, concretament mitjançant un taller d’emocions i pintura (11h-12.30h) a càrrec de Laia Bedós al Museu de l’Aquarel·la. Ja a la tarda, la plaça Major acollirà una nova ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona (18h), mentre que a les 20h la sala d’actes de la Casa de Cultura aixoplugarà el concert de Festa Major amb Betty Orquestra. A la nit, novament el pàrquing Rafael Estela acollirà un concert, en aquest cas a càrrec de Betty Orquestra i, tot seguit, DJ RKO.

SHOPPING NIGHT. Un any més, als Jardins de la Residència Can Marly es farà la Shopping Night, on els comerços de la vila trauran les seves millors gales a l’aire lliure. Es tracta d’un mercat de nit gratuït que organitza l’Associació de Comerciants de Llançà i hi col·labora l’Ajuntament de Llançà per tal de promoure el comerç local i el turisme. El mercat de nit estarà obert de les 21 h a les 00.30 h.

Al diumenge dia 21, finalment, hi haurà dues activitats per cloure la Festa d’Estiu d’enguany: d’una banda, una festa Holi i una festa de l’Escuma al pàrquing Rafael Estela (11h), i de l’altra, havaneres amb Barcarola i havaneres i cremat a càrrec del Club Esportiu Llançà i dels Amics del Cremat, al mateix emplaçament (23h).