6 Dolços catalans que pots trobar al nostre restaurant

Les postres són una part essencial de l’experiència culinària.Al nostre restaurant, volem portar-te a un viatge dolç a través de Catalunya, presentant-te vuit delícies que et transportaran directament a l’hora de les postres. Descobriu la màgia d’aquests sabors irresistibles, entre ells les Tòfones de Xocolata, el Mel i Mató i el Català Flam d’Ou Casolà.

Trufes de Xocolata: Una explosió de xocolata
Comencem amb un clàssic irresistible: les Tòfones de Xocolata. Aquestes petites joies de xocolata són suaus, indulgents i es fonen a la boca. Preparades amb cacau d’alta qualitat, us submergiran en una experiència única de sabor que despertarà els vostres sentits.

Mel i Mató: La dolçor de la tradició
El Mel i Mató és una combinació clàssica a la cuina catalana que combina mató fresc amb la dolçor natural de la mel. La textura cremosa del mató s’equilibra perfectament amb el toc daurat i aromàtic de la mel. És una opció elegant i deliciosa per a aquells que busquen una experiència postres autèntica.

Flam d’Ou Casolà: El clàssic renovat
Aquest flam casolà, preparat amb ous frescos i sucre caramel·litzada, és una delícia suau i decadent que es desfà a la boca. Cada cullerada és una invitació a gaudir de la tradició en forma de postres.

Crema Catalana: Un toc de canyella i caramel
La Crema Catalana és un altre tresor culinari que no et pots perdre. Aquesta crema suau i aromàtica, amb un toc subtil de canyella i una capa cruixent de caramel, ofereix una experiència de postres inoblidable que ha conquerit els cors dels amants del bon menjar.

Xuixos: Farcits de dolçor i tradició
Els Xuixos són una especialitat catalana que delectarà el teu paladar. Aquest brioix fregit i farcit de crema, típic català, guanya fama a cada mos. Massa de pasta de full o brioix, amb crema pastissera insuflada, fregit i ensucrat.

Català (Ratafia Quevall amb gelat de torró)
El “Català (Ratafia Quevall amb gelat de torró)” és una creació que combina la riquesa i els sabors de la ratafia amb la dolçor i la textura del gelat de torró. Aquesta combinació ofereix una experiència única i autèntica de la regió catalana, aprofitant els ingredients i les tradicions locals.

Al nostre restaurant, ens enorgulleix oferir una selecció d’aquests dolços catalans, permetent gaudir de l’autèntica experiència culinària de la regió. Des de les Trufes de Xocolata fins al Català Flam d’Ou Casolà, cada postre és una invitació a submergir-se en la rica tradició gastronòmica de Catalunya. Esperem que gaudeixis cada mos!