Esmorzars de forquilla a Llançà

Esmorzars de forquilla a Llançà

Comença bé el dia amb els nostres esmorzars de forquilla

Vols gaudir dels millors esmorzars de forquilla a Llançà? L’esmorzar és el primer àpat del dia i per molts el més important. Al Restaurant Miralles reivindiquem els bons esmorzars! Segur que en més d’una ocasió t’han dit que l’esmorzar és l’àpat més rellevant del dia, i sens dubte que és així. S’ha de començar la jornada amb calories i energia, diuen, per això us proposem la forquilla matinera on us podreu menjar uns plats que us ompliran de vitalitat de bon matí. Tots els àpats ens transformen, ja que el fet d’esmorçar bé té un impacte sobre la nostra salut, més enllà d’una bona o mala alimentació.

Deia Josep Pla que a Catalunya els esmorzars són en general escarransits, és a dir, escassos, sobretot a les poblacions grans. “Aquí se sol esmorzar”, apuntava, “amb una tassa de cafè negre o amb un bol de cafè amb llet i una torrada”. El savi de l’Empordà sabia molt bé, però, que aquesta frugal col·lació no és aplicable a alguns pobles de l’interior, on la vida es paladeja sense tants miraments i on encara sobreviuen algunes fondes on es porta aquest potent esmorzar, abundant en plats i en calories, conegut com a esmorzar de forquilla.

El restaurant Miralles de Llançà serveix esmorzars de forquilla a Llançà, així com també dinars i sopars amb la possibilitat d’escollir carta o menú. De De dimarts a diumenge el preu del menú és de 18€, que inclou un entrant, un principal, postres pa vi i aigua. Si preferiu l’opció de carta el preu aproximat és d’uns 25€ (amb entrant, plat principal, postres i beguda). Al Restaurant Miralles, disposem d’una extensa carta, plena de propostes que, a més de delicioses, són 100% saludables.

 

Esmorzars de forquilla a Llançà

Esmorzars de forquilla a Llançà

Els millors esmorzars de forquilla de la Costa Brava

Al Restaurant Miralles us oferim la possibilitat de gaudir d’un bon esmorzar de forquilla a Llançà, amb un plat de cuina catalana, casolana & tradicional. Tot amb productes de proximitat, amb els plats més característics de la cuina catalana a l’Empordà. No tens res més que visitar-nos per degustar propostes úniques de la cuina tradicional.

Esmorzars de forquilla a Llançà

Podràs sentir-te com a casa gràcies a aquests sabors tan autèntics com familiars. Aprofita per regalar-te una experiència gastronòmica catalana a través de propostes tan irresistibles com les de peix, carn a la brasa, amanides i cremes, arròs a la cassola, cargols i postres exquisides. La millor manera de començar el dia com uns autèntics senyors…