Restaurant trànquil a Llançà per sopar a gust

Restaurant acollidor i trànquil a Llançà

En qualsevol mena de celebració o esdeveniment, no hi pot faltar el més important de tot: el menjar. Quan es tracta de sopar o dinar, sigui en familia, amb amics o sopars d’empresa l’assumpte es torna més complicat, especialment pel tema de l’espai. Al Miralles comptem amb amplis menjadors i una terrassa ampla al bell mig  d’un pinar, un espai ideal per sopar en grup, celebrar un esdeveniment, un aniversari, una reunió d’empresa o tot el que vulgueu. Si esteu buscant un restaurant ampli amb terrassa a Llançà, enmig de la natura, ideal per a famílies, per dinar amb grup, esteu invitats i només teniu que heu de fer-nos la vostra proposta i reservar amb antel-lació.

L’any 2017, els germans Rius(la Carme i en Josep) varem emprendre l’aventura de convertir el restaurant en un espai ideal per tothom, un espai que combina una proposta gastronòmica de primera qualitat amb una gran varietat de peixos i mariscs de la Costa Brava amb propostes culturals i música en viu, per amenitzar les vostres vetllades.

Restaurant per a grups a Llançà

Al nostre restaurant podràs gaudir dun sopar completament original així com dun espectacle divertit que amenitzarà la vetllada i farà que visqueu una nit inoblidable. Un lloc perfecte per a qualsevol celebració, la cultura i la música en directe. Un espai trànquil per gaudir d’una bona vetllada en grup. Al Miralles trobareu l’autèntica cuina  catalana tradicional, amb suggerents combinacions i les coccions justes de cada aliment. I tots els nostres sabors es perfeccionen amb una tècnica meticulosa i una presentació moderna.

Exposició Jordi Bonareu

Des del Miralles, sempre recolzem la cultura local, i els artistes de la nostra terra, una bona mostra de la nostra proposta cultural. Aquests dies des del 21 de setembre i fins el 24 de desembre tenim l ‘honor de rebre l’ obra de l’ autor Jordi Bonareu, nascut a Llançà al 1973. Un artista del poble, on treballa dues disciplines, la pintura i l’escultura. Una exposició d’escultures amb tot de material utilitzat, on van prenen formes diverses i on juga amb la imaginació de cadascú.