Proposta musical sopar concert a Llançà

Sopar-concert al Restaurant Miralles

Aquest dissabte 10/12 comptarem amb Alejandro Musimano al sopar-concert! Versions de salsa, batxata, merenga, rumba, rock…
Sopars a partir de les 20h i concert a les 22.00h. Reserves al 972 194 405!

Alejandro Musimano és un cantant excel·lent tant per la seva afinació com per la seva versatilitat i és capaç d’interpretar tot tipus d’estils musicals. Comprèn un repertori de més de 1000 temes en diversos idiomes per adaptar-se als vostres gustos creant un ambient càlid i agradable el proper dissabte.

Experiència

L’inici de la seva carrera artística es remunta a l’any 1994 com a cantant d’òpera. Est va ser el punt de partida que el va motivar a indagar en nous registres convertint-se així, en un artista polivalent.

Ha recorregut nombrosos escenaris del país però també d’altres a nivell internacional, a Andorra, Xile, Brasil, Uruguai, brindant les seves actuacions als millors restaurants i hotels.

Exposició col·lectiva COMP(ART)IR

Recordeu, que segueix vigent l’ exposició Col·lectiva Comp(ART)ir, fins el 31/12 del 2022, artista inquiet ben introduït al món de la pintura, fotografia, composició, poesia, música i creador de dissenys en plata. President de l’Associació Trobada d’Artistes & Diversit Art i comissari d’exposicions de pintura, escultura i fotografia. Creador de la Ruta Cultural i Gastronòmica.